Home
Over ons & Contact
Wachtlijst
Onze Klanten
EMDR
Werkwijze & Uitgangspunten van de praktijk
Financiele Afhandeling en Voorwaarden
Afspraak Afzeggen
Zorgverzekering en betalingen
Algemene Betalingsvoorwaarden
Prijslijst 2017
Klachten
Psychologenpraktijk Maastricht
Praktijk voor Psychotherapie en EMDR
Zorgverzekering en betalingen

De zorgverlening geboden door Psychologenpraktijk Maastricht kan vallen onder de Basis GGZ of de Gespecialiseerde GGZ. De kosten worden aan het einde van de behandeling aan u in rekening gebracht. De kosten kunnen op twee manieren worden betaald:


1. Via restitutie. U betaalt zelf de rekening die U vervolgens zelf declareert bij uw zorgverzekering. U krijgt een groot deel van deze rekening vergoed, uw zorgverzekeraar is namelijk verplicht ten minste 75% van de rekening te vergoeden. Neem contact op met uw verzekering om vast te stellen hoeveel U vergoed krijgt via restitutiezorg. U heeft hierbij een verwijzing van de huisarts nodig.

2. U betaalt uit eigen middelen. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom U ervoor kan kiezen om de zorg niet te declareren bij uw zorgverzekering (bijv. privacy). Deze werkwijze is voor Psychologenpraktijk Maastricht geen probleem, u heeft bovendien geen huisartsverwijzing nodig.

HomeOver ons & ContactWachtlijstOnze KlantenEMDRWerkwijze & Uitgangspunten van de praktijkFinanciele Afhandeling en VoorwaardenAfspraak Afzeggen