Home
Over ons & Contact
Wachtlijst
Onze Klanten
EMDR
Werkwijze & Uitgangspunten van de praktijk
Financiele Afhandeling en Voorwaarden
Afspraak Afzeggen
Algemene Gezondheidsklachten van Psychische aard
Complexere Psychische Aandoeningen
Welke problematiek neemt de psychologiepraktijk niet in behandeling
Psychologenpraktijk Maastricht
Praktijk voor Psychotherapie en EMDR
Complexere Psychische Aandoeningen

Soms kunnen psychische aandoening zo vroeg in het leven zijn ontstaan dat zij onderdeel zijn geworden van wie wij zijn. In dit geval zijn de problemen onderdeel geworden van onze persoonlijkheid. Dit soort problematiek ontstaat vaak door problemen in onze jeugd (pesten, ouders met psychische problemen, jeugdtrauma's). Het gevolg is dat er diverse karaktertrekken of persoonlijke valkuilen zijn ontwikkeld die een vervelende/nadelig effect hebben op alle aspecten van het leven en bovendien erg hardnekkig zijn.

Psychotherapie is effectief bij de behandeling van persoonlijkheidsproblemen. Psychologenpraktijk Maastricht kan behandeling bieden op dit vlak. Aan de hand van Schematherapie en EMDR wordt binnen een relatief kortdurende behandeling (tussen zes en negen maanden) gepoogd nadelige karaktertrekken te verzachten en problemen uit de jeugd te verwerken.

HomeOver ons & ContactWachtlijstOnze KlantenEMDRWerkwijze & Uitgangspunten van de praktijkFinanciele Afhandeling en VoorwaardenAfspraak Afzeggen